Det mener FSD

FSD’s hovedbestyrelse har diskuteret og sammenfattet foreningens holdninger på de store velfærdsområder: Borgere i udsatte positioner, beskæftigelse, og det nære sundhedsvæsen. Men vi har også set på velfærden på tværs og oppefra i papirerne om god offentlig ledelse på tværs, fællesskaber med borgerne og dialog og valg i fremtidens velfærd.

Holdningspapirerne skitserer FSD's opfattelse af udfordringer og succeser på de enkelte områder.

Holdningspapirerne er resultatet af en arbejdsproces på tværs af FSD’s hovedbestyrelse, som er færdiggjort i september 2021. De er brugt som afsæt for debat-workshops med deltagerne på Årsmødet i oktober 2021. Input fra disse debatter er indarbejdet i de nuværende udgaver her på hjemmesiden.

Papirerne bruges også som baggrund og rygstød, når repræsentanter for FSD deltager i den offentlige velfærdsdebat, bl.a. med debatindlæg, oplæg osv.

Læs holdningspapirerne for hvert af områderne herunder.

Bliv medlem af Foreningen af
Kommunale Social-, Sundheds- og