Årsmødemagasinet på vej til din postkasse

En gennemgribende forenkling af indsatsen for ledige er på vej med stor frihed til kommunerne. Indsats og resultater vil dog blive fulgt meget tæt. Det er frihed under ansvar.

Sådan skriver Troels Lund Poulsen i Årsmødemagasinet, som er på vej til din postkasse. Det rummer indlæg fra Årsmødets hoved-oplægsholdere, bl.a. beskæftigelsesministeren, og sætter rammen om årets tema: Vi skal sætte frontmedarbejderen fri.

Ingeborg Gade, direktør i Ankestyrelsen, inviterer til en tættere dialog med kommunerne for at sikre endnu flere rigtige afgørelser i første instans. Og Søren Steffensen, kædedirektør i Irma, deler ud af sit ledelsesløfte og -praksis i en organisation, som haren gennemgående værdi: Hos os er medarbejderne konger.

Årsmødemagasinet bliver sendt til alle medlemmer af FSD med en opfordring om at tilmelde sig Årsmødet 2018. Det kan du gøre her. Og du kan læse magasinet online her.

I løbet af få dage kan du fiske FSD’s Årsmødemagasin ud af din postkasse. Magasinet sætter rammen om Årsmødet med indlæg fra ministre og oplægsholdere, du kan høre på mødet i oktober. Og det præsenterer årets tema: Ledelse af fremtidens velfærd – vi skal sætte frontmedarbejderen fri. Se magasinet her.