Årsmøde 2018: Powerpoints fra oplægsholderne

Hent Ingeborg Gades powerpoints her

Hent Sophie Løhdes powerpoints her

Hent Troels Lund Poulsens powerpoints her

Hent Irma-direktør Søren Steffensens oplæg her
Innovationsminister Sophie Løhde havde taget en tørresnor med til FSDs Årsmøde med budskabet om, at hvis hun ikke levede op til de intentioner og løfter, hun gav i sit oplæg i år, måtte socialcheferne hænge hende op på dem næste år - på tørresnoren.
Ingeborg Gade, direktør i Ankestyrelsen, fortalte bl.a. om styrelsens arbejde og nye strategi. Og understregede, at dialogen og samarbejdet med kommunerne skal udbygges for at sikre endnu flere rigtig afgørelser i første instans.
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen glædede over den historisk høje beskæftigelse, men trak samtidig udfordringerne i at sikre virksomhederne arbejdskraft op. Og understregede, at indsatsen fremover kommer til at handle om at få bevæget de ledige, som har været på kontanthjælp i årevis, i retning mod beskæftigelse.
Kædedirektør i Irma Søren Steffensen indviede årsmødedeltagerne i sin ledelsesstil og fortalte om, hvordan han har været med til at vende underskud til overskud i koncernen.

På Årsmødet holdt Ingeborg Gade, direktør i Ankestyrelsen, oplæg for deltagerne, bl.a. om Ankestyrelsen nye strategi. Innovationsminister Sophie Løhde fortalte om de kommende reformer under Sammenhængsformen. Og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen fik overrakt Thors Hammer som symbol på hans hårdhændede linje overfor kommunerne. Her kan du downloade deres powerpoints.